PATRIQUE BALJÉ
postadres Prinses Mariannestraat 63
1814 XG ALKMAAR
mobiel 06-41886689
email info@boostyourgame.nl
internet www.boostyourgame.nl
KvK nummer 65127153
BTW nummer NL216812057B01

leslocatie: GOLFBAAN DE HEEMSKERKSE GOLFCLUB, COMMUNICATIEWEG 18, 1967 PR HEEMSKERK

het lesprogramma wordt door BOOSTyourGAME verzorgd i.s.m. de HEEMSKERKSE GOLFSCHOOL te Heemskerk

EVENTS


1. Golfclinics© 2017 BOOSTyourGAME

Wat is het?

De ideale manier om kennis te maken met de golfsport is via een golfclinic. Dit zijn golfuitjes voor grotere groepen (van 6 of meer personen). Maar ook voor gevorderden is dit een uitstekende manier om onderdelen van de golfsport (opnieuw) door te nemen. Het programma van de golfclinic wordt in overleg met de opdrachtgever(s) samengesteld. Je spreekt van tevoren af hoe lang de golfclinic duurt en wat de start- en eindtijden zijn. Zo kunt je kiezen voor een golfclinic van een dagdeel of zelfs van een hele dag.


Kennnismaking met de golfsport

Je begint met een instructie- en oefensessie. Alle onderdelen van het golfen zoals chippen, putten en de swing komen uitgebreid aan bod. Daarna kunt je het geleerde in de praktijk brengen tijdens een wedstrijd met de andere deelnemers. Deze vindt plaats op de Pitch- en Puttbaan of op de drie Par 3 holes. Natuurlijk onder begeleiding van de golfpro.


Gevorderde golfer

Ook voor de gevorderde golfer organiseer ik speciale golfclinics. Deze zogenaamde "Masterclass" clinics worden aan de ervaring van de deelnemers aangepast. Je begint met het opfrissen van de basiskennis en het verder verfijnen van je slagen. Daarna kunnen de deelnemers een wedstrijd spelen onder begeleiding van de golfpro. Dit gebeurt op de drie Par 3 holes of in de baan (voor spelers met minimaal handicap 54).


Voorbeeld van een golfclinic programma

13:00-13:30 uur: Ontvangst deelnemers in het restaurant - Koffie en thee, Kennismaking met de golfpro(s), Bespreking programma

13:30-15:30 uur: Deel 1 Golfclinic - Demonstratie, Instructie, Swingen, Putten, Chippen

15:30-16:00 uur: Pauze in het restaurant

16:00-17:00 uur: Deel 2 Golfclinic - Wedstrijdje op de Pitch- en Puttbaan, de drie Par 3 holes of 9-holes in de baan

vanaf 17:00 uur: Afsluiting clinic, Prijsuitreiking, Borrel

vanaf 18:00 uur: Driegangen keuzediner in het restaurant


Wat levert het op?

Een superleuke ervaring met collega's, relaties, vrienden of familie. En wie weet, heeft u het golfvirus je écht te pakken gekregen...


Wat krijg ik exact?

inspirerende golfclinic / gebruik van materialen en oefenfaciliteiten / inclusief driving-range ballen / exclusief eventuele greenfee.


Wat kost het?

Golfclinic vanaf 6 personen: € 30,- p.p. voor 2 uur; € 40,- p.p. voor 3 uur; € 50,- p.p. voor 4 uur; combinaties met lunch of diner op aanvraag.


Het mede verzorgen van een clinic voor onze Olympische medaillewinnaars 2016