PATRIQUE BALJÉ
postadres Prinses Mariannestraat 63
1814 XG ALKMAAR
mobiel 06-41886689
email info@boostyourgame.nl
internet www.boostyourgame.nl
KvK nummer 65127153
BTW nummer NL216812057B01

leslocatie: GOLFBAAN DE HEEMSKERKSE GOLFCLUB, COMMUNICATIEWEG 18, 1967 PR HEEMSKERK

het lesprogramma wordt door BOOSTyourGAME verzorgd i.s.m. de HEEMSKERKSE GOLFSCHOOL te Heemskerk

WIE IS PATRIQUE ?© 2017 BOOSTyourGAME

NAAM:   Patrique Baljé

HOBBY'S:   Sportfanaat

GROOTSTE PASSIE:   GolfVerkocht!

Ik heb de opleiding "Sport & Bewegen" op het Horizon College te Alkmaar gevolgd. Al heel vroeg wist ik dat ik sportleraar wilde worden; het lesgeven zit mij in het bloed. Maar in welke sport? Dat was wel een ding. Want ik vond veel sporten -vooral balsporten- leuk, maar geen enkele sport sprong er bovenuit. Tot het moment dat ik in aanraking kwam met de golfsport. Dat was in 2012. Vanaf dat moment was ik verkocht!Beter, slimmer, mooier

Het werd veel én lang trainen, want het spelletje is niet makkelijk. Maar met resultaat. Inmiddels ben ik PGA Golfprofessional B. Naast het verder finetunen van het leren lesgeven, blijf ik uiteraard werken aan mijn eigen golfvaardigheid. Onder meer door het spelen van toernooien, zoals PGA Holland wedstrijden en de BeNeLux Monday Tour. En dat zal ook wel zo blijven, want met golfspelen kan het altijd beter, slimmer, mooier. En blijf je leren en je op details verbeteren. Dat is het gave van de golfsport.Sportieve teamplayer en "winner", die gaat voor vernieuwing, resultaat én plezier.

De golfsport heeft mij van alles het meest gegrepen, omdat hier verschillende aspecten (tactiek, fysiek, mentaal) in zitten. Het geeft mij energie en plezier om mensen -jong en oud- technieken, tactiek en andere vaardigheden aan te leren en hen te zien groeien.


Ook vind ik het leuk om met verschillende mensen om te gaan. Ik kan goed luisteren en observeren en daar waar ik dat van belang vind, maak ik mijn punt. Ik ben praktisch en flexibel ingesteld. Ik probeer mijzelf continu te verbeteren, zowel wat betreft de theorie als de praktijk. Ik ga voor het behalen van resultaten en ben steeds op zoek naar vernieuwing.Ambitie

Ik geef als PGA Golfprofessional B op dit moment les vanuit mijn onderneming BOOSTyourGAME. Gaandeweg wil ik ook de opleiding PGA Golfprofessional A volgen, en op die manier de stap maken richting de echte teaching top op golfgebied. Al met al, genoeg ambitie om de komende tijd waar te gaan maken.


Ik zet mij voor 100% voor je in op de golfbaan en help je meer uit jezelf te halen!© 2017 BOOSTyourGAME